Huidverjonging

Foto's / Huidverjonging 3  Foto's / Huidverjonging 4

BioSkin Jetting - Een natuurlijk alternatief voor botox

Veel vrouwen vinden dat ze er in de spiegel ouder uitzien dan ze in werkelijkheid zijn. De oorzaak is vaak rimpels op voorhoofd, wangen of de zogenaamde 'streepjescode' op de bovenlip en frons.

BioSkinJetting is een 100% natuurlijke antirimpel/litteken behandeling zonder iets in te spuiten tevens is dit een veilige manier van behandelen. Resultaat is vaak na 1 behandeling zichtbaar. Deze behandeling is optimaal met kuurverband. Om de 2 weken kan deze behandeld worden.

Door het gebied direct onder de rimpel te stimuleren met een naaldje, wordt de huid aangezet om nieuw weefsel te vormen. Dit weefsel bevat jonge collageen en elastische vezels die rimpels/littekens op natuurlijke wijze opvullen.

Elektrische Microneedling

Celdeling is huidverjonging
Met deze behandeling krijgt uw huid een conditie de levende cellaag word voller en dikker. Na 1 behandeling ziet u al verschil, om de huid echt te verjongen heeft de huid een kuur nodig. U krijgt een behandeling op maat, ik ga u eerlijk vertellen welke wensen te vervullen zijn.

Peelings

Celdeling is huidverjonging net als bij de Elektrische Microneedling. De huid verjongende peelings kunnen soms ook ingezet worden icm Elektrische Micro - needling. De ene huid reageert beter op de micro - needling terwijl de andere huid beter op de peelings reageren en/of in samenwerking. Daarom is voor ieder persoon een behandeling op maat.

Main practice areas of the firm include Admiralty, Maritime and Ship Arrest, Arbitration, Mediation and ADRs, Aviation Matters, Banking, Finance & Investment, Capital Market

038 - 458 04 77

info@ohmylash.nl