Huidverbetering


Acne

Foto's / Huidverbetering

In mijn jeugd heb ik ernstige acne gehad. Mede daardoor ben ik mij na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste gaan bekwamen in de behandelwijze van deze aandoening. Dankzij mijn jarenlange ervaring heb ik de juiste aanpak gevonden. Hierdoor zijn vaak na de eerste acnebehandeling al opzienbarende resultaten te zien.

Na twee tot drie maanden kan uw huid voor 80 – 95% vrij zijn van acne. Behandeling gebeurt volgens een vooraf te bepalen stappenplan. Een voedselallergietest en ontgiftingskuur zijn hiervan onderdeel. Het is hierbij van belang dat u mijn adviezen opvolgt.

Om littekenweefsel te voorkomen gebruik ik microneedling therapie als onderdeel van de behandeling.

De acnebehandeling die ik in mijn salon gebruik, verwijdert op een veilige en gecontroleerde manier beschadigde huidcellen, waardoor de gezonde huid zichtbaar wordt.

Acne Littekens

Littekens als gevolg van acne vervagen door behandeling met BSJ (BioSkinjetting) en Electrische microneedling. Deze methodes hebben geen bijwerkingen en kunnen om de 3-4 weken worden uitgevoerd. Het aantal behandelingen hangt af van de diepte van de littekens. Hoe dieper het litteken, hoe groter het aantal behandelingen.

Couperose

Foto's / Couperose Foto's / Couperose 2

Couperose is een goedaardige aandoening die zich in de loop van de jaren kan uitbreiden. Daarom is het aan te raden om couperose zo vroeg mogelijk te behandelen en stimulerende factoren te vermijden. Deze rode adertjes op wangen en of neus verminderen door coagulatie met het BioSkin Smoothing apparaat. Hierbij wordt een gouden couperosenaaldje tegen het haarvaatje geduwd. Dit geeft een stroompje af (coaguleren) dat er voor zorgt dat het vat sluit en het adertje verdwijnt.

Tussen iedere couperosebehandeling zit een behandeltijd van 8 - 10 dagen.

In de dagen die volgen op de behandeling vormen zich fijne korstjes die er vanzelf afvallen. Voor thuisgebruik na de behandeling is er een snel herstellende crème.

Voor een optimaal resultaat ontvangt u persoonlijk huidverzorgingsadvies.

Bloedblaasjes 

Een bloedblaasje is een kluwen van kleine oppervlakkige bloedvaatjes die zichtbaar worden als rode bultjes op de huid. Ze ontstaan rond het dertigste levensjaar op het lichaam. In het gezicht of hals kunnen ze als cosmetisch storend worden ervaren.

Fibromen 

Een steelwratje, ofwel fibroom of wild vlees, is een gesteelde goedaardige uitstulping van de huid. Steelwratjes hebben meestal dezelfde kleur als de huid en worden op den duur iets donkerder. Ze komen vooral voor in de oksels, liezen, hals en/of nek. In tegenstelling tot gewone wratten ontstaan steelwratjes niet door een virus. De oorzaak is niet geheel duidelijk. Wrijving van de huid lijkt een belangrijke rol te spelen.

Rosacea

Rosacea is een chronische, veel voorkomende huidaandoening. Opvallend is de roodheid die meestal op beide wangen zichtbaar is. Rosacea kan sterk van invloed zijn op de kwaliteit van leven, juist omdat het zichtbaar is in het gezicht. De oorzaak van rosacea is nog niet bekend. Factoren die de aandoeningen kunnen verergeren zijn de demodex mijt, sommige voedingsmiddelen en het gebruik van alcohol. De aanpal bestaat uit het verwijderen van ontstekingen, gevolgd door een op de huid aangepaste behandeling. Daarnaast geef ik dieetadviezen en zijn er verzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Gevoelige huid

Een gevoelige huid is er in allerlei vormen en maten. Hij kan trekkerig zijn, schraal, droog, jeukerig of pijnlijk. Hij kan rode plekken vertonen of zwellingen. In mijn salon gebruik ik verschillende middelen om deze gevoelige huid zo succesvol mogelijk te behandelen.

Foto's / Schoonheidsbehandelingen 2

Main practice areas of the firm include Admiralty, Maritime and Ship Arrest, Arbitration, Mediation and ADRs, Aviation Matters, Banking, Finance & Investment, Capital Market

038 - 458 04 77

info@ohmylash.nl